Konfakt

Kassasystem för kontantfakturering

Passar perfekt för alla företag med återkommande kunder.

Med Konfakt behövs ej ett certifierat kassaregister då det är ett kontantfaktureringssystem. Vad som behövs är namn och adress på kunden.
Konfakt uppfyller alla krav man ställer på ett system för kontantfakturering. För att kraven ska gälla ska god redovisningssed iakttas. Citerat från Skatteverket: ”Du behöver inte registrera försäljningen i ett kassaregister när du skriver en faktura åt kunden. Det gäller oavsett om du tar betalt vid samma tillfälle (kontantfaktura) eller senare.”

Kvitton skrivs ut på kvittoskrivare, kan även skrivas ut på A4-skrivare. Fakturor skrivs ut på A4-skrivare.

För dagsavslut skrivs det ut en komplett fakturajournal, alla kvittorader medföljer. Vid avstämning skrivs det eventuellt ut en komprimerad fakturajournal. Vid avstämning skrivs det också ut ett bokföringsunderlag med en färdig bokföringsorder för din bokföring.

Konfakt hanterar presentkort. Presentkortsnumret visas på kvittot. En restvärdeslista kan skrivas ut vid avstämning av presentkort.

En överskådlig försäljningssida gör det lätt att följa hur försäljningen går.

Vid försäljning uppdateras lagret automatiskt. Miniminivåer visar när det är dags att göra en ny beställning och i en beställningslista ser du vad som saknas från en leverantör. Inför årets slut inventerar du med hjälp av en inventeringslista och skriver ut en lagervärdeslista för din bokföring. Det är enkelt att rapportera in varor som kommer hem då de kan skrivas in från första sidan, ett alternativ till artikelsidan. Förtjänsten på en vara räknas ut automatiskt om inköpspriset anges.

Konfakt hanterar varuuttag, såväl för verksamheten som för privat bruk.

Noteringar på kunder kan skrivas.

Konfakt används fristående eller integrerat med PedAnt.

Spara tid och pengar med ett komplett kassasystem!

5 200 kr, ingen mån/årsavgift tillkommer!
Kom-igång-hjälp och uppdateringar i 3 månader ingår.
Kostnad för support debiteras med 750 kr.
Priserna gäller exkl. moms.